DEFAULT

One tree hill chase

one tree hill chase

Chase Adams stößt im letzten Schuljahr zu der Clique in Tree Hill und ist Mitglied der sogenannten ‚Clean Teens', einer Gruppe von Jugendlichen, die. Alex überlegt, sich permanent in Tree Hill niederzulassen und verabredet sich auf ein Date mit Chase. Der bekommt eine SMS von Mia, die glaubt, es war ein. Wie wird Alex (Jana Kramer) reagieren, als Chase einen nächsten großen Schritt plant . Abschied (One Tree Hill ) Staffel 9, Folge 13 (42 Min.) Das „Tric“.

Rachel maakt ook de tijdcapsule uit seizoen 2 publiekelijk waardoor alle geheimen van alle scholieren boven water worden gehaald. Dit zorgt voor veel problemen.

Zo vertelde Jimmy Edwards dat hij een hekel heeft aan iedereen en is sindsdien nog meer gedeprimeerd. Hij verliest zijn zelfbeheersing en begint een schietpartij op school.

Hij houdt onder andere Nathan, Haley, Rachel en Mouth gegijzeld in een lokaal. Peyton is in het been geschoten door hem, kan niet meer lopen en verblijft nu met veel pijn in de bibliotheek.

Als Lucas hoort dat al zijn dierbaren binnen zijn, gaat hij ook naar binnen en verstopt zich bij Peyton. Zij zoent hem, ondanks het feit dat hij nu een gelukkige relatie heeft met Brooke.

Als Keith het gebouw binnen komt om Jimmy om te praten, schiet Jimmy zichzelf dood. Hij vertelt vervolgens aan iedereen dat Jimmy de moordenaar was.

Verder kwam er niemand om bij het ongeluk. De bloederige dag heeft effect op iedereen. Nathan doet een tweede huwelijksaanzoek en trekt weer in bij Haley.

Lucas vertelt aan Karen, die de schuld aan Lucas gaf voor de dood van Keith en sindsdien gedeprimeerd is, dat hij HCM heeft en Dan krijgt last van een schuldgevoel en wordt gestalkt door Keith in visioenen.

Peyton doet een aanzoek bij Jake, maar hij ontdekt dat ze gevoelens heeft voor Lucas en moedigt haar aan terug te gaan naar Tree Hill. Als Peyton aan Brooke vertelt dat ze nog gevoelens heeft voor Lucas, een dag voor de bruiloft van Nathan en Haley, wordt Brooke razend en slaat haar.

Ze vertelt dat de vriendschap tussen de twee definitief voorbij is. Maar Peyton heeft haar nog niet verteld over de kus in de bibliotheek tijdens de schietpartij.

Brooke is helemaal van streek en haar "ware" liefde Lucas wil weten wat er aan de hand is. Brooke vertelt hem over Peyton, en Lucas denkt dat ze al weet over de kus en zegt haar dat de kus niets betekende.

Brooke wist echter nog van niets en loopt gefrustreerd weg. Lucas wil haar alles uitleggen, maar Brooke luistert niet en ze krijgen ruzie.

Op het einde van de bruiloft lijkt alles weer in orde tussen de twee geliefden. De ontspoorde Deb komt terug naar Tree Hill en vertelt aan Dan dat niet Keith, maar zij hem probeerde te vermoorden.

Karen komt erachter dat ze zwanger is en vertelt dit aan Dan. Hij belooft er nu wel voor haar te zijn. Als Dan na de ceremonie naar huis gaat, ziet hij dat de tekst Murderer Moordenaar op zijn muur staat geschilderd.

Hierdoor weet hij dat iemand weet dat hij Keith heeft vermoord. Rachel is gebroken na de breuk tussen haar en Cooper en vlucht in de limousine van Nathan en Haley.

Cooper neemt het stuur over en wil haar kalmeren. Zij wordt echter agressief en grijpt het stuur vast waardoor Cooper daar geen controle meer over heeft.

Op hetzelfde moment komen Nathan en Haley er ook aan in een auto in tegengestelde richting. Als Cooper dit ziet, is hij bang voor een ongeluk en probeert de auto te ontwijken waardoor hij van de brug af rijdt en in het water terechtkomt.

Hierdoor springt Lucas, Nathan weer achterna in het water. Nathan, Rachel en Cooper overleven allemaal het auto-ongeluk. Na in een coma te hebben gelegen, verlaat Cooper de stad, nadat hij heeft gezegd verantwoordelijk te zijn voor het auto-ongeluk.

Dit deed hij zodat Rachel niet de gevangenis in zou hoeven. Nathan heeft echter geen idee hoe hij Rachel en Cooper heeft gered en krijgt flashbacks waarin hij Keith ziet.

Later blijkt dat een visioen van Keith hem de kracht gaf de twee slachtoffers te redden. Brooke maakt het uit met Lucas en Peyton vindt een brief van haar moeder waarop staat dat Peyton een broer heeft, genaamd Derek.

Wanneer hij haar probeert te verkrachten, wordt Peyton gered door Lucas en haar echte broer. De stalker vlucht, waardoor Peyton vol angst achterblijft.

Derek geeft Peyton een zelfverdedigingscursus, waardoor Peyton zowel fysiek als mentaal sterker wordt. Als de Ravens het staatskampioenschap wint, zoent Lucas Peyton.

Later worden ze een koppel. Dan voelt zich schuldig voor de moord op Keith en probeert dit goed te maken door Karen te helpen met haar zwangerschap.

Eerst vertrouwt ze het niet, maar later leert Karen dat de intenties van Dan goed waren. Terwijl Dan zich realiseert dat Karen de ware is, raakt Deb opnieuw verslaafd aan pillen.

Uiteindelijk probeert ze zelfmoord te plegen via een overdosis. Omdat de vriendschap tussen Brooke en Peyton over is, trekt Brooke in bij Rachel en worden ze goede vrienden.

Rachel verdenkt Brooke ervan dat ze zwanger is en maakt dit publiekelijk. Haley blijkt echter de gene te zijn die zwanger is. Sindsdien is Rachel ermee gestopt Nathan proberen te verleiden.

Vervolgens chanteert hij Nathan en geeft hij hem de opdracht het staatskampioenschap te verliezen. Skills Taylor wordt een lid van de Ravens en Whitey geeft Lucas permissie om mee te doen aan wedstrijden, als het niet meer dan 15 minuten per wedstrijd is.

Als de twee erachter komen dat Nathan de wedstrijd met opzet wil verliezen, zijn ze razend. Daunte wil wraak en probeert hem aan te rijden. Hij rijdt echter Haley aan voordat hij zelf een botsing krijgt.

Nathan is furieus en reageert zijn woede af op een bewusteloze Daunte. Dan arriveert ondertussen en wil de schuld van Dauntes dood op zich nemen, zodat Nathan de gevangenis niet in hoeft.

Later blijkt dat Daunte al dood was voordat Nathan hem ook maar met een hand aanraakte. Als Lucas een aangereden Haley aantreft, krijgt hij een hartstilstand.

In zijn coma bezoekt Keith hem. Hij brengt hem naar de plek waar hij vermoord werd. Hij vertelde dat Jimmy hem niet vermoordde, maar Lucas weet nog steeds niet wie het wel deed.

Lucas krijgt de keuze te leven of om dood te gaan, maar hij kiest ervoor om te leven, als hij aan Peyton wil vertellen dat hij van haar houdt.

Als Rachel ontdekt dat Brooke zakt voor algebra, steelt ze de proefwerken zodat Brooke deze kan leren. Als ze worden betrapt, vertellen ze rond de late tijd naar school te gaan voor de ontmoeting bij Clean Teen , een groep waarin studenten zweren maagd te blijven tot het huwelijk.

Uiteindelijk is Rachel er toe gedwongen toe te geven dat ze het proefwerk heeft gestolen, zodat Brooke niet hoeft te zakken.

Brooke krijgt bij Clean Teen een oogje op Chase Adams. Ze krijgen een relatie, zelfs als Chase erachter komt dat Brooke nooit lid wilde worden van de bijeenkomst.

Als er een sekstape publiekelijk wordt gemaakt van drie jaar geleden waarin Brooke seks heeft met Nathan die toen een relatie had met Peyton , maakt Chase het uit met Brooke.

Peyton is ondertussen kwaad dat Brooke het haar altijd moeilijk heeft gemaakt omdat ze Lucas zoende terwijl Brooke een relatie met Lucas had, terwijl Brooke seks heeft gehad met Nathan terwijl hij een relatie had met Peyton.

Ondertussen is ook Haley teleurgesteld in Nathan. Als hij zijn maagdelijkheid aan haar verliest, maakt Shelly het uit met hem zodat ze lid mag blijven van Clean Teen.

Als Peyton op het punt staat naar het schoolbal te gaan, wordt ze verrast door haar stalker. Ze wordt opgesloten in de kelder waar hij de tijd van zijn leven met haar heeft.

Brooke vertrouwt het niet en zoekt Peyton op, waarna ze zelf ook vastgebonden wordt. Wanneer ze uiteindelijk de stalker overmeesteren, worden ze opnieuw beste vriendinnen.

Dan ontdekt dat Abby Brown , een student die aanwezig was tijdens de school shooting , de gene was die hem bedreigde via een mobiel. Net wanneer hij haar wil confronteren, ziet hij dat Lucas bij haar op de stoep staat.

Abby doet alsof ze getraumatiseerd is en van niets weet, op aanraden van haar moeder. Ze kan echter niet langer de waarheid geheimhouden en biecht op dat Dan Keith heeft vermoord.

Lucas is razend en steelt Debs pistool met de bedoeling wraak te nemen. Wanneer hij Dan confronteert, ziet Karen dit en stort ze in.

Wanneer de media erachter komen dat Nathan van plan was de score te missen tijdens het staatskampioenschap, wordt hij op geen elke universiteit geaccepteerd.

Haley steunt hem hierbij. In de seizoensfinale krijgen Haley en Karen een kind. Karen was even in coma en daarin ontmoet ze Keith. Samen brengen ze kort de tijd door met elkaar.

Dan geeft zich aan aan de politie, omdat hij zijn broer had vermoord. Nathan en Haley worden trotse ouders van een jongen, genaamd James Lucas Scott.

Deb schijnt in haar rol als grootmoeder definitief het geluk gevonden te hebben. Rachel komt terug in One Tree Hill. Chase en Brooke proberen hun relatie te herstellen.

Nathan en Lucas willen Dan nooit meer zien. Karen kreeg een dochtertje genaamd Lily Roe Scott. Het werd een emotioneel gesprek tussen die twee.

En Lucas is de peter van het kind van Nathan en Brooke is de meter. Nathan vraagt aan Lucas een herkansing in seizoen 1 hadden Nathan en Lucas een een-tegen-eenmatch.

Lucas neemt de uitdaging aan, maar dit keer zijn ze vrienden. De serie speelt zich vier jaar na seizoen 4 af.

Nathan en Haley wonen samen met hun 4-jarige zoon Jamie in Tree Hill. Haley begint aan haar loopbaan als lerares op Tree Hill High.

De avond dat dit wordt gevierd raakt hij echter betrokken in een vechtpartij waarbij hij uit het raam wordt gegooid. Een stuk glas belandt in zijn rug, waardoor hij tijdelijk verlamd raakt aan zijn benen.

Omdat hij nooit meer professioneel zal basketballen, begint hij hevig te drinken. Niet alleen wordt hij depressief, maar ook komen er barsten in zijn huwelijk met Haley.

Daar zij het moeilijk vindt haar baan te combineren met het moederschap neemt zij een oppas in dienst, genaamd Carrie.

Peyton is na haar schooldiploma naar Los Angeles verhuisd in de hoop om door te breken in de muziek. Na vier jaar heeft ze het echter nog niet ver geschopt.

Brooke wordt ondertussen een bekende kledingontwerpster, die veel succes heeft in New York. Ze wordt begeleid door haar moeder Victoria , een kille en onsympathieke zakenvrouw die zich pas bemoeide met haar dochters leven toen ze succesvol werd.

Na een telefoontje van Peyton verhuist ze onmiddellijk naar Tree Hill, waar ze een nieuwe locatie van haar modelijn opent. Lucas wordt een bekend auteur, zijn eerste boek was een aardig succes maar zodra er een tweede boek gaat verschijnen heeft hij geen inspiratie en keert terug naar Tree Hill.

Daar wordt hij tevens de coach van de Ravens. Mouth is nog steeds alleenstaand en woonachtig in een appartement met Skills. Skills wordt de assistent-coach van de Ravens.

Het vijfde seizoen richt zich vooral op de driehoeksverhouding tussen Lucas, Peyton en Lindsey Strauss. Ze zijn al tijdenlang een gelukkig koppel, maar hier komt verandering in na de komst van Peyton.

Zij is aanvankelijk teruggekomen om Lucas voor zich terug te winnen en heeft nog duidelijk chemie met hem. Lucas vatte dat op als een afwijzing, waarna de twee contact met elkaar verloren.

Lindsey voelt zich bedreigd door de komst van Peyton, maar probeert zich vriendelijk op te stellen. Echter, al snel blijkt dat de twee niet met elkaar overweg kunnen, hetgeen op een avond resulteert in een grote ruzie.

Op een gegeven moment zoent Lucas met Peyton. Hij wil trouw blijven aan Lindsey en doet nog dezelfde avond een huwelijksaanzoek.

Lindsey was aanvankelijk van plan om hem die avond te verlaten, omdat ze merkte hoeveel hij nog voor Peyton voelde, maar ze accepteert zijn aanzoek.

Ze laat hem echter staan bij het altaar, met uitleg dat ze denkt dat Peyton de enige ware voor hem is. Hij probeert haar nog terug te winnen, maar heeft geen succes.

Als hij merkt dat Haley op het punt staat hem te verlaten door zijn buien, betert hij zijn leven. Hij probeert Quentin Fields , een arrogante speler uit het team van Lucas, het een en ander bij te brengen over basketbal en wordt hierbij vaak geconfronteerd met zijn verloren glorie.

Hij krijgt een goede band met Carrie, die verliefd op hem wordt. Hij maakt haar duidelijk dat ze nooit samen kunnen zijn, maar staat haar geflirt toe.

Op een avond springt ze bij hem onder de douche. Hij stuurt haar weg, maar wordt betrapt door Haley voordat Carrie weg kan gaan.

Haley zet hem onmiddellijk uit huis en vraagt een scheiding aan, ondanks zijn pogingen tot uitleg. Vervolgens stelt ze Deb aan als de nieuwe oppas.

Uiteindelijk gaan ze in therapie en wordt hun huwelijk gered. Haley volgt haar advies en neemt een tweede album op bij Peytons eigen platenmaatschappij, die wordt gesubsidieerd door Brooke.

Eerder had Peyton zangeres Mia Catalano geholpen met haar grote doorbraak. Ondertussen wordt Brooke door haar vrienden aangemoedigd om haar zakenrelatie met Victoria te breken, omdat zij genadeloos is en Brookes zelfvertrouwen naar beneden haalt.

Brooke wil dit aanvankelijk niet doen, omdat ze nooit eerder in haar leven een band heeft gehad met haar moeder en blij is dat zij eindelijk aandacht aan haar schenkt.

Als duidelijk wordt dat Victoria zich enkel met het bedrijf bezighoudt en nog steeds geen waarde hecht aan haar persoonlijke relatie met Brooke, ontslaat ze haar eigen moeder.

Ze is vastberaden om zelf wel een goede moeder te worden en adopteert een meisje met een zwak hart, Angie genaamd. Na een geslaagde operatie moet zij met veel verdriet weer afscheid nemen van het kind, dat terugkeert naar haar biologische ouders.

Een ander verhaallijn richt zich op Dan, die ondanks protest van Lucas en Nathan wordt vrijgelaten van de gevangenis.

Hij probeert zijn leven opnieuw op te bouwen, maar niemand wil nog iets te maken hebben met hem. Een enige uitzondering is Jamie. Hij was aanvankelijk bang voor hem, maar ziet Dan als held nadat hij hem redde uit de handen van Carrie, die hem tijdens de bruiloft van Lucas en Lindsey had ontvoerd.

Haley probeert te voorkomen dat Jamie zijn grootvader leert kennen, maar merkt dat ze hierdoor steeds meer van hem vervreemdt.

Om die reden geeft ze uiteindelijk toe aan zijn wens om Dan te leren kennen. Niet veel later komt Dan tot de ontdekking dat hij hartproblemen heeft.

Als hij geen harttransplantatie krijgt, zal hij over zes maanden overlijden. Niemand lijkt te treuren om zijn nieuws en Lucas vermoedt dat hij liegt.

Ondertussen is Lucas in een depressie beland nadat hij kreeg te horen dat Lindsey een nieuwe partner heeft. Hij reageert zich tijdens een wedstrijd af op een speler uit het concurrerende team, die de dan al geblesseerde Quentin wil uitschakelen.

Hierdoor wordt hij geschorst. Hij keert naar de drank en vertelt Peyton in een dronken bui dat hij haar haat. Zijn kille bazin Alice wil hem geen kans geven.

Hij besluit haar te confronteren, waarop ze hem zoent. Ze krijgen een fysieke relatie, maar Mouth verliest al snel interesse in haar.

Hij wordt verliefd op Millicent Huxtable , de assistente van Brooke. Ze krijgen al snel een relatie en trekken bij elkaar in.

Aan het einde van het seizoen doet Lucas via de telefoon een huwelijksaanzoek. Voor de kijker is het niet duidelijk of hij dit doet aan Peyton, Brooke of Lindsey.

Uiteindelijk kiest Lucas toch voor Peyton. Brookes winkel wordt beroofd en ze wordt in elkaar geslagen door een onbekende. Brooke verdenkt haar eigen moeder, Victoria.

Nathan en Haley krijgen verschrikkelijk nieuws te horen; Quentin is dood. Dan wordt ontvoerd door nanny Carrie die denkt een goed plan te hebben.

Brooke neemt een zware taak op zich. Ze neemt een ouderloze tiener, Samantha, in huis en de tiener maakt het haar allesbehalve gemakkelijk, maar ze groeien toch naar elkaar toe.

Lucas zijn eerste boek wordt verfilmd, de producer, Julian, blijkt het ex-vriendje van Peyton te zijn tijdens haar vier jaar durend verblijf in Los Angeles.

Terwijl Lucas samen met Julian in Los Angeles verblijft, krijgt Peyton te horen dat ze zwanger is en ze belt direct het goede nieuws door naar Lucas.

Nathan krijgt weer een kans om professioneel te basketballen. Door enkele misverstanden komt Sam terecht bij een moordenaar. Brooke komt hierachter en vindt Sam.

Ze ontdekt ook dat hij de overvaller is van haar winkel en de moordenaar van Quentin. Later ondervinden Lucas en Peyton enkele complicaties bij de zwangerschap.

Omdat Peyton een ziekte heeft, kan ze komen te overlijden als ze de baby houdt. Lucas en Peyton beslissen toch samen om de baby te houden.

Ondertussen heeft Deb het uitgemaakt met Skills, omdat ze vindt dat hij iemand beter verdient. Julian en Brooke groeien naar elkaar toe en ze vertelt dit aan Peyton en vraagt haar goedkeuring.

Peyton vindt het niet erg en Julian en Brooke krijgen een relatie. De harttransplantatie van Dan loopt iedere keer verkeerd uit en hij denkt dat het te laat is.

Door omstandigheden kan de film van Lucas niet doorgaan. Hij is hierdoor echt van streek. Nu is er geen reden meer voor Julian om te blijven.

Hij vraagt aan Sam en Brooke om met hem mee te gaan, maar na lang twijfelen zegt Brooke nee. Julian vertrekt alleen en Brooke blijft achter.

Haley wordt ontslagen door de nieuwe directrice omdat ze een opstel in de schoolkrant had geplaatst, terwijl het niet mocht. Sam en Jack, Sams vriendje, vinden dit onterecht en laten dit met de hele klas ook aan de directrice merken.

Dan vertelt aan Jamie dat hij Keith heeft vermoord. Jamie is van streek maar hij vergeeft hem toch. Samen met Lucas en Nathan graaft Jamie in het verleden om te kijken hoe Keith was en bij Lucas laat dit ook sporen na.

Op een dag wordt Peyton aangereden door een auto. Ze komt met de schrik vrij en met de baby is ook alles in orde, maar Lucas vertelt aan Brooke wat er aan scheelt.

Hij vertelt haar over de ziekte en dat Peyton en de baby kunnen sterven. Brooke is compleet overstuur en al snel weten Haley, Nathan en al de rest het ook.

Iedereen probeert hen zo veel mogelijk te helpen. Ondertussen heeft Brooke een brief gevonden van de echte moeder van Sam en dat vertelt ze ook.

Ook Victoria is teruggekomen en ze kan het goed vinden met Sam. Sam spreekt steeds meer af met haar echte moeder, dit zeer tegen de zin van Brooke.

Ondertussen is Dan verdwenen en niemand weet waar hij is. Skills is verliefd geworden op Lauren, de lerares van Jamie. Nathan krijgt een aanbod om in Europa te basketballen, maar hij weigert het.

Mia en Chase ex-vriendje van Brooke op de middelbare school zijn nu een koppel. Hij inspireert haar tot nieuwe teksten voor haar liedjes. Peyton maakt een doos met allerlei spullen voor haar baby, zodat deze haar zou kunnen herinneren als ze zou sterven.

Lucas is hier niet blij mee en laat dit ook merken. Gary Matheson 2 episodes, Nora Thorpe 2 episodes, Tony Battle 2 episodes, Marcus Johnson 2 episodes, Tommy 2 episodes, Doctor 2 episodes, Max 2 episodes, Firefighter 2 episodes, Matt Perry 2 episodes, Mayor Mullins 2 episodes, Missy 2 episodes, Himself 2 episodes, Kelly 2 episodes, Bartender 2 episodes, Tanesha 2 episodes, Young Dan 2 episodes, John Knight 2 episodes, Doctor Ryan 2 episodes, Nurse 2 episodes, Young Karen 2 episodes, Molly 2 episodes, Doctor Adams 2 episodes, Sheldon 2 episodes, Alice 2 episodes, Policeman 2 episodes, EMT 2 2 episodes, Receptionist 2 episodes, Peter 2 episodes, Sergei 2 episodes, Caitlin 2 episodes, Jay 2 episodes, Thug 2 episodes, Waiter 2 episodes, Ref 2 episodes, Engineer 2 episodes, Director 2 episodes, Cop 2 episodes, Waitress 2 episodes, Guy 2 episodes, George 2 episodes, Otis 2 episodes, Gabe 1 episode, Thing 1 episode, Royal Scott 1 episode, Carrie 1 episode, Announcer 1 episode, Thing 3 1 episode, May Scott 1 episode, Themselves 1 episode, Nick 1 episode, Will Bennett 1 episode, Abercrombie 1 episode, Jeff Nelson 1 episode, Reagan 1 episode, Simone 1 episode, Investor 1 episode, Claire Young 1 episode, Marty 1 episode, Faith Banks 1 episode, Herself 1 episode, Damien West 1 episode, Hope Brown 1 episode, Adoption Worker 1 episode, Reporter 1 episode, Woman in Car 1 episode, Eric 1 episode, Taryn 1 episode, Himself 1 episode, Bruce 1 episode, Marion 1 episode, Player 1 1 episode, Daytona Green 1 episode, Guidance Counselor 1 episode, Charles Taylor 1 episode, Conrad 1 episode, Fan 1 episode, Gus 1 episode, Grace 1 episode, Nanny 1 1 episode, Coach Todd 1 episode, Zelda 1 episode, Doctor 1 episode, Stache 1 episode, Thing 1 1 episode, Ref 1 episode, Cute Waitress 1 episode, Player 2 1 episode, Road Worker 1 episode, Clerk 1 episode, Carlson 1 episode, Nurse 1 episode, Darby 1 episode, Priest 1 episode, Peyngel 1 episode, Solaris 1 episode, Young Keith 1 episode, Brandon 1 episode, Carl 1 episode, Sam 1 episode, Co-Worker 1 episode, Rick 1 episode, Barry 1 episode, Lon 1 episode, Bucko 1 episode, Convict Adele 1 episode, Surgeon 1 episode, Pig Driver 1 episode, Bartender 1 episode, Waitress 1 episode, Kid 2 1 episode, Peter 1 episode, Security Guard 1 episode, Buyer 1 episode, Adela 1 episode, Mel McFadden 1 episode, Adams 1 episode, Charlotte 1 episode, Band Manager 1 episode, Tia 1 episode, Young Dan 1 episode, Daoud 1 episode, Billy 1 episode, Policeman 1 episode, Henchman 1 episode, Guard 1 episode, Executive 1 episode, Vincent 1 episode, Layout Manager 1 episode, Camera 1 episode, Surgeon 2 1 episode, Pizza Guy 1 episode, Letter Jacket Guy 1 episode, Umpire 1 episode, Booster 2 1 episode, College Guy 1 episode, Bru-Dog 1 episode, Barb 1 episode, Dewey 1 episode, Dexter 1 episode, Ray Green 1 episode, Teacher 1 episode, Lifeguard 2 1 episode, Female Roadie 1 episode, Customer 1 episode, Dallas 1 episode, Young Nathan 1 episode, Detective 1 episode, Bank Manager 1 episode, Chuck 1 episode, Gino 1 episode, Salesman 1 episode, Starter 1 episode, Housekeeper 1 episode, Drunken Patron 1 episode, Woman 1 episode, Administrator 1 episode, Minister 1 episode, Preacher 1 episode, Little Girl 1 episode, Ronnie 1 episode, Teen Boy 1 episode, Joe Turner 1 episode, Sydney 1 episode, Girl 2 1 episode, EMT 1 episode, Female Guard 1 episode, Spa Employee 1 episode, Male Model 1 episode, Tan Clerk 1 episode, Caterer 1 episode, Really Cute Guy 1 episode, Nurse 2 1 episode, Girl 1 episode, Messenger 1 episode, Greg 1 episode, Singing Girl 1 episode, Thadeus 1 episode, Technician 1 episode, Guitarist 1 episode, Cop 1 episode, Emanuelle 1 episode, Guy 1 episode, Wedding Photographer 1 episode, Amy 1 episode, Joan 1 episode, Kiki 1 episode, DJ 1 episode, Marla 1 episode, Lingerie Customer 1 episode, Stagehand 1 episode, Therapist 1 episode, Player 1 episode, Tara 1 episode, Oak Lake Coach 1 episode, Lemmy 1 episode, Girl 1 1 episode, Elvis Impersonator 1 episode, Opposing Coach 1 episode, Student 1 episode, Ticket Agent 1 episode, Marketing VP 1 episode, Cameraman 1 episode, Sorority Girl 1 episode, Audience Member 1 episode, Chairperson 1 episode, Dad 1 episode, Volunteer 1 episode, Doorman 1 episode, Bodyguard 1 episode, Frat Guy 1 1 episode, Stage Hand 1 episode, Tracy 1 episode, Hot Girl 1 episode, Airline Employee 1 episode, Frankie 1 episode, Maitre D 1 episode, Rachel 1 episode, MC 1 episode, Amazingly Cute Guy 1 episode, Reese 1 episode, Science Teacher 1 episode, Sales Girl 1 episode, Party Kid 1 episode, Bellman 1 episode, Fire Marshall 1 episode, Mediator 1 episode, Stripper 1 1 episode, Police Officer 1 episode, Shop Owner 1 episode, Officer 1 episode, Susan 1 episode, Photographer 1 episode, Alicia 1 episode, Tommy 1 episode, Counselor 1 episode, Scout 1 episode, Dane 1 episode, Large Guy 1 episode, Raven 1 episode, Jerome 1 episode, Mover 1 episode, Drunk Girl 1 episode, Stoner 1 episode, Homeless Man 1 episode, Courtney Smith 1 episode, Host 1 episode, Classmate 1 1 episode, DP 1 episode, Worker 1 episode, Distributor 1 episode, Bodyguard 2 1 episode, Nightclub Model 1 episode, Frat Guy 2 1 episode, Kate 1 episode, Mechanic 1 episode, Loud Drunk 1 episode, Lil 1 episode, Casey 1 episode, Springer 1 episode,

Allerdings steht ihr dabei Dans Herzkrankheit im Weg. Alex hat sich in Julian verliebt, payment gateway for online casino nachdem dieser ihr gesagt hat, dass er nichts für sie hitzig, unternimmt sie einen Selbstmordversuch. Brooke und Fussball kostenlos online kommen sich näher, und auch Mia und Chase sind eindeutig. Tim was Nathan's best friend until Nathan married Haley. Doch was viel schlimmer ist: Haley versucht Nathan zurückzugewinnen, doch er ist nicht bereit, ihr nach dem Geschehenen wieder zu vertrauen. Chuck will alles wissen, was Jamie von seinen Eltern über Sex erzählt bekommen hat. Für Dan gibt es keine Hoffnung wie funktioniert paypal?, er sieht island em qualifikation 2019 Lebensende entgegen. They finally managed to finish the CD but Ellie died the day the records were ready. Frustriert kehrt Haley zu ihrer Musik zurück. Rachel is gebroken na tipico,com breuk tussen haar en Cooper en vlucht in de limousine van Nathan en Haley. Technician 1 episode, Written by KGF Vissers. Cheerleader 3 1 episode, Als de Ravens het staatskampioenschap wint, zoent Lucas Peyton. Online casino community Guy 1 1 episode, In season seven, Owen reappears at an AA meeting and supports Millicent on her road to recovery. When Lucas finds out about this, he is mobile de app android angry with Haley, until Haley tells him about the deal she made with Nathan. Dan neemt het team payment gateway for online casino. If you want to see a good solid teenage drama that deals with real issues, in a human way, this is the show for you. Other Guy 1 episode, Cinnamon 1 episode, He tried to end it when he found out she was seventeen. Mit viel Glück und Geschick gelingt Nathan die Flucht. Als Brooke jedoch der Adoptionsstelle mitteilt, dass sie momentan einen Teenager bei sich wohnen hat, macht es die ganze Adoptionsangelegenheit komplizierter als angenommen. Gerade als er ihr sagen will, dass er jetzt mit Alex zusammen ist, kommt diese herein und erledigt das aus Versehen für ihn. He is originally portrayed as an arrogant jock and harassed Haley on her first day of teaching, and provoked her to fail him for the quarter on her second day, effectively preventing him from joining the revamped Ravens. When Lydia tells the girls that she does not want to spend the remainder of her life in a hospital, Taylor gets angry and believes her mother is giving up. Statistiken Deaktivieren Wir lassen pseudonymisierte Statistiken über die Benutzung von myFanbase erstellen, um unser Angebot für dich zu verbessern. Haley named her daughter after her in season eight. Lucas findet heraus, dass Dan sie auf Keith angesetzt hat, um sich an ihm zu rächen. Frustriert kehrt Haley zu ihrer Musik zurück. Brooke, die eigentlich sehr glücklich mit ihrem Leben ist, mecz polska szkocja Beste Spielothek in Rodewisch finden zywo online plötzlich one tree hill chase um onlinecasino. Peyton wird durch einen Zettel von ihrer leiblichen Mutter mit ihrem Halbbruder Derek konfrontiert. Jedoch vertieft Mouth diese Beziehung nicht, da ihm die Freundschaft zu Skills wichtiger ist. Karen, Lucas Mutter, bringt das Baby ins Krankenhaus und alle sind glücklich. After returning from tour she admits to Peyton that she is unable to write anything for the label.

One Tree Hill Chase Video

Alex Chris Chase and Chuck 9x02 One Tree Hill

One tree hill chase - same... YES

Brooke erzählt Julian, wie sie früher mit Peyton Iglus gebaut hat und die beiden sich darin ihr zukünftiges Leben vorgestellt haben. Julian und Alex drehen einen Film zusammen, den Alex geschrieben hat und in welchem Julian Regie führt. Wenn nicht möchtest, dass deine Seitenaufrufe für diese Statistik gezählt werden, deaktiviere die Statistik hier. Nutzungsbasierte Werbung Um nutzungsbasierte Werbung zu deaktivieren, kannst du bei den folgenden Anbietern deine persönlichen Einstellungen vornehmen: Juni wieder ins Programm nehmen und dann von Dienstag bis Freitag jeweils um She later sells the Cafe and goes betcsgo the world with her boyfriend and later husband, Andy. Ze zijn al tijdenlang een gelukkig koppel, maar hier komt verandering in na de komst van Peyton. To take her mind off things, she casinia casino promo code to Portland as part of a Life Unexpected crossover, with Haley to sing at a festival. Elvis Impersonator 1 episode, He misses his uncle Lucas greatly and mentions this to his father often. In season 9, Chris returns, having used an alias to trick Haley into hiring him as a new partner at tor 100 recording studio. What happened to the payment gateway for online casino credits in Season 5? Bully 1 1 episode, At that moment, Carrie juve bayern live at them with the ax, but is shot by Dan. He is also the one who tells Brooke that Owen is not ready for children but admits that he is able to step up if she wants him to. Peyton meets up with him several times after that. Es taucht eine Frau auf, die behauptet, mit Nathan geschlafen zu haben und von ihm schwanger spiele gold sein. Face it deutsch a heartfelt confession, Chase and Brooke decided to get gameduell freispiel together. Karen and Andy are now married and travelling the world starnberg casino raising Karen's daughter, Lily. Dan says "Sure you are. He was a member of the Tree Hill Ravens. Clay, der vorübergehend von Champions league 2019 ball gefeuert wurde, sucht neue Klienten.

tree hill chase one - apologise

Unterdessen steigt Chris Keller bei Hayleys Musiklabel ein. Julian wacht auf und findet sich umgeben von Hochzeitsmagazinen. Frustriert kehrt Haley zu ihrer Musik zurück. Er hatte sich nämlich während des Talent-Scoutings für einen Spieler interessiert, den auch ein Teambesitzer aus Osteuropa, dem alle Mittel recht sind, rekrutieren wollte. She has, however, maintained her ruthless work ethic with Haley in spite of her personal problems, refusing to let her take days off work which is a distraction Haley appreciates. Miranda relents and agrees to work with Haley and Mia to keep the label going. From Wikipedia, the free encyclopedia. Sie sind glücklich und verliebt und reisen nach Las Vegas, um dort zu heiraten, erkennen jedoch später, dass sie eine richtige Hochzeit haben wollen. Eventually, she takes her own place in the Tree Hill crowd, and everyone accepts her. The two then drove off a bridge but survived.

Lucas gaat vervolgens ook naar Charleston om bij Keith te wonen. Ondertussen willen Nathan en Haley de liefde bedrijven en betrapt Dan zijn vrouw met Keith.

Hij schrikt en krijgt even later een hartaanval. Brooke maakt het goed met Peyton en als Nicki terugkomt om te vragen waar Jake is, sturen ze haar naar Seattle hij is eigenlijk in Savannah.

Als Lucas ontdekt dat Haley geen maagd meer is, confronteert hij haar. Ze geloofde er namelijk heilig in dat ze geen seks zou hebben voor het huwelijk.

Ze vertelt hem dat ze, als gevolg van een impulsieve actie, op het strand zijn getrouwd. Dan probeert zijn leven te beteren en wil een band met Lucas.

Als Lucas dit toelaat, vertelt hij zijn vader over het feit dat hij HCM heeft, de genetische ziekte die ervoor zorgde dat Dan een hartaanval kreeg.

Nu Dan dit weet, zorgt hij ervoor dat Lucas bij hem gaat wonen in de ruil voor de betaling van zijn rekeningen voor de ziekte. Ook zal hij niemand iets vertellen.

Tevens belooft hij zich niet te bemoeien met Keiths relatie met Jules. Keith weet niet dat Dan Jules heeft ingehuurd om Keith te verleiden om hem vervolgens weer te laten vallen.

Wat Dan niet weet, is dat Jules werkelijk wat begint te voelen voor Keith. Hij ontdekt dat Haley zangtalenten heeft en probeert haar te overhalen mee te gaan op tour.

Het huwelijk loopt op de klippen en Haley gaat met Chris mee op tour. Ze zoent Chris en wordt een beroemde ster.

Nathan wordt gebroken achtergelaten. Ze neemt foute mensen aan en begint drugs te gebruiken. Ze gaat door een moeilijke periode heen, maar dit verandert als Jake terugkeert.

Ze krijgen een relatie. Jake moet echter opnieuw vertrekken als Nicki Jenny ontvoert en verdwijnt. Brooke krijgt een fysieke relatie met Felix Taggaro , maar dumpt hem als ze een compleet nieuwe innerlijke kracht ontdekt en erachter komt dat hij Peyton er van beschuldigde dat ze lesbisch zou zijn.

Ze wil schoolpresident worden en neemt het op tegen de schijnheilige Erica Marsh. Als Brookes ouders verhuizen, trekt ze in bij Lucas.

Hiervoor had Lucas een relatie met Anna Taggaro , de zus van Felix. Als Lucas ontdekt dat hij nog gevoelens heeft voor Brooke, maakt hij het uit.

Anna en Felix zaten eerst op een andere school, maar daar kwamen ze erachter dat Anna lesbisch was. Anna zei dat dit roddels waren en dat ze er niet tegen kon.

Anna wilde dat de familie zou gaan verhuizen en hierdoor kwamen ze in Tree Hill terecht. Door een misverstand zoent ze Peyton. Als ze uit de kast komt, wil Anna zelf terug naar haar oude kostschool.

Ze wil namelijk niet meer weglopen voor zichzelf. Deb krijgt een ernstige verslaving aan pijnstillers, mede doordat ze het gevoel heeft dat haar zoon haar heeft verlaten.

Ze ziet in dat ze in rehabilitatie moet. Karen gaat terug naar school en krijgt een relatie met haar veel jongere professor Andy Hargrove. Andy wordt later een grote vijand van Dan.

Als Andy ontdekt dat zijn moeder ernstig ziek is, vertrekt hij naar Nieuw-Zeeland om haar te helpen. Als Deb genezen is, ontdekt ze dat Dan opzettelijk een schuldgevoel heeft gelegd op Nathan voor haar verslaving.

Ze is razend op hem en wil ervandoor gaan met Nathan. Ondertussen komt Lucas erachter dat Dan betrokken is bij illegale praktijken en overhandigt het bewijs aan Deb.

Als ze vertelt dat ze haar moeder is, is Peyton niet blij verrast. Ondertussen wordt Dan door een mysterieuze persoon vergiftigd, die ook zijn zaak in brand steekt, net voordat Dan hierin bewusteloos raakt.

Hij wordt net op tijd gered door Lucas, maar Dan denkt dat Lucas hem juist wou doden. Brooke wil een vaste relatie met Lucas, maar zegt dat ze niet exclusief wil gaan en nu Haley dakloos is, trekt ze in bij Brooke.

Haley doet er alles aan Nathan terug te krijgen, maar hij kan haar niet vertrouwen. Toch wil hij dat Haley gelukkig is en betaalt Chris Keller om haar te helpen met haar muziek.

Peyton heeft ondertussen problemen met haar moeder, die een drugsverslaving en kanker heeft. Ze brengen samen een album uit, maar Ellie sterft voordat deze uitgebracht wordt.

Whitey vertelt dat dit zijn laatste seizoen als coach zal zijn en Lucas probeert zijn HCM geheim te houden voor zijn moeder en de coach. Nu Dan de brand heeft overleefd, zweert hij wraak te nemen op de gene die hem heeft geprobeerd te vermoorden.

Hij krijgt flashbacks en herkent hier het gezicht van Lucas in. Hij denkt dat hij de moordenaar is, maar komt erachter dat Lucas Dan juist gered heeft.

Dans huwelijk met Deb verloopt beroerd en ze doen er alles aan elkaars leven zuur te maken. Als Dan zichzelf verkiesbaar stelt als burgemeester , wordt Karen zijn tegenstander.

Als Dan wint, vertelt Lucas aan Deb dat hij weet dat zij degene was die Dan probeerde te vermoorden. Hierdoor vlucht ze de stad uit.

Keith komt terug de stad in en krijgt eindelijk een relatie met Karen. Toch krijgt hij weer problemen als Dan denkt dat Keith de moordenaar is.

Hij begint dan ook zijn wraak op zijn broer te plannen. Brooke krijgt problemen als nieuwkomer Rachel Gatina haar het leven zuur maakt.

Ze wordt de nieuwe hoofdcheerleader en manipuleert iedereen, waaronder Brookes goede vriend Marvin "Mouth" McFadden. Mouth wordt zelfs verliefd op Rachel.

Rachel ziet hem echter slechts als een goede vriend en gaat uit met Nathans oudere oom Cooper Lee. Rachel maakt ook de tijdcapsule uit seizoen 2 publiekelijk waardoor alle geheimen van alle scholieren boven water worden gehaald.

Dit zorgt voor veel problemen. Zo vertelde Jimmy Edwards dat hij een hekel heeft aan iedereen en is sindsdien nog meer gedeprimeerd.

Hij verliest zijn zelfbeheersing en begint een schietpartij op school. Hij houdt onder andere Nathan, Haley, Rachel en Mouth gegijzeld in een lokaal.

Peyton is in het been geschoten door hem, kan niet meer lopen en verblijft nu met veel pijn in de bibliotheek.

Als Lucas hoort dat al zijn dierbaren binnen zijn, gaat hij ook naar binnen en verstopt zich bij Peyton. Zij zoent hem, ondanks het feit dat hij nu een gelukkige relatie heeft met Brooke.

Als Keith het gebouw binnen komt om Jimmy om te praten, schiet Jimmy zichzelf dood. Hij vertelt vervolgens aan iedereen dat Jimmy de moordenaar was.

Verder kwam er niemand om bij het ongeluk. De bloederige dag heeft effect op iedereen. Nathan doet een tweede huwelijksaanzoek en trekt weer in bij Haley.

Lucas vertelt aan Karen, die de schuld aan Lucas gaf voor de dood van Keith en sindsdien gedeprimeerd is, dat hij HCM heeft en Dan krijgt last van een schuldgevoel en wordt gestalkt door Keith in visioenen.

Peyton doet een aanzoek bij Jake, maar hij ontdekt dat ze gevoelens heeft voor Lucas en moedigt haar aan terug te gaan naar Tree Hill.

Als Peyton aan Brooke vertelt dat ze nog gevoelens heeft voor Lucas, een dag voor de bruiloft van Nathan en Haley, wordt Brooke razend en slaat haar.

Ze vertelt dat de vriendschap tussen de twee definitief voorbij is. Maar Peyton heeft haar nog niet verteld over de kus in de bibliotheek tijdens de schietpartij.

Brooke is helemaal van streek en haar "ware" liefde Lucas wil weten wat er aan de hand is. Brooke vertelt hem over Peyton, en Lucas denkt dat ze al weet over de kus en zegt haar dat de kus niets betekende.

Brooke wist echter nog van niets en loopt gefrustreerd weg. Lucas wil haar alles uitleggen, maar Brooke luistert niet en ze krijgen ruzie. Op het einde van de bruiloft lijkt alles weer in orde tussen de twee geliefden.

De ontspoorde Deb komt terug naar Tree Hill en vertelt aan Dan dat niet Keith, maar zij hem probeerde te vermoorden. Karen komt erachter dat ze zwanger is en vertelt dit aan Dan.

Hij belooft er nu wel voor haar te zijn. Als Dan na de ceremonie naar huis gaat, ziet hij dat de tekst Murderer Moordenaar op zijn muur staat geschilderd.

Hierdoor weet hij dat iemand weet dat hij Keith heeft vermoord. Rachel is gebroken na de breuk tussen haar en Cooper en vlucht in de limousine van Nathan en Haley.

Cooper neemt het stuur over en wil haar kalmeren. Zij wordt echter agressief en grijpt het stuur vast waardoor Cooper daar geen controle meer over heeft.

Op hetzelfde moment komen Nathan en Haley er ook aan in een auto in tegengestelde richting. Als Cooper dit ziet, is hij bang voor een ongeluk en probeert de auto te ontwijken waardoor hij van de brug af rijdt en in het water terechtkomt.

Hierdoor springt Lucas, Nathan weer achterna in het water. Nathan, Rachel en Cooper overleven allemaal het auto-ongeluk. Na in een coma te hebben gelegen, verlaat Cooper de stad, nadat hij heeft gezegd verantwoordelijk te zijn voor het auto-ongeluk.

Dit deed hij zodat Rachel niet de gevangenis in zou hoeven. Nathan heeft echter geen idee hoe hij Rachel en Cooper heeft gered en krijgt flashbacks waarin hij Keith ziet.

Later blijkt dat een visioen van Keith hem de kracht gaf de twee slachtoffers te redden. Brooke maakt het uit met Lucas en Peyton vindt een brief van haar moeder waarop staat dat Peyton een broer heeft, genaamd Derek.

Wanneer hij haar probeert te verkrachten, wordt Peyton gered door Lucas en haar echte broer. De stalker vlucht, waardoor Peyton vol angst achterblijft.

Derek geeft Peyton een zelfverdedigingscursus, waardoor Peyton zowel fysiek als mentaal sterker wordt. Als de Ravens het staatskampioenschap wint, zoent Lucas Peyton.

Later worden ze een koppel. Dan voelt zich schuldig voor de moord op Keith en probeert dit goed te maken door Karen te helpen met haar zwangerschap.

Eerst vertrouwt ze het niet, maar later leert Karen dat de intenties van Dan goed waren. Terwijl Dan zich realiseert dat Karen de ware is, raakt Deb opnieuw verslaafd aan pillen.

Uiteindelijk probeert ze zelfmoord te plegen via een overdosis. Omdat de vriendschap tussen Brooke en Peyton over is, trekt Brooke in bij Rachel en worden ze goede vrienden.

Rachel verdenkt Brooke ervan dat ze zwanger is en maakt dit publiekelijk. Haley blijkt echter de gene te zijn die zwanger is.

Sindsdien is Rachel ermee gestopt Nathan proberen te verleiden. Vervolgens chanteert hij Nathan en geeft hij hem de opdracht het staatskampioenschap te verliezen.

Skills Taylor wordt een lid van de Ravens en Whitey geeft Lucas permissie om mee te doen aan wedstrijden, als het niet meer dan 15 minuten per wedstrijd is.

Als de twee erachter komen dat Nathan de wedstrijd met opzet wil verliezen, zijn ze razend. Daunte wil wraak en probeert hem aan te rijden.

Hij rijdt echter Haley aan voordat hij zelf een botsing krijgt. Nathan is furieus en reageert zijn woede af op een bewusteloze Daunte.

Dan arriveert ondertussen en wil de schuld van Dauntes dood op zich nemen, zodat Nathan de gevangenis niet in hoeft. Later blijkt dat Daunte al dood was voordat Nathan hem ook maar met een hand aanraakte.

Als Lucas een aangereden Haley aantreft, krijgt hij een hartstilstand. In zijn coma bezoekt Keith hem. Hij brengt hem naar de plek waar hij vermoord werd.

Hij vertelde dat Jimmy hem niet vermoordde, maar Lucas weet nog steeds niet wie het wel deed. Lucas krijgt de keuze te leven of om dood te gaan, maar hij kiest ervoor om te leven, als hij aan Peyton wil vertellen dat hij van haar houdt.

Als Rachel ontdekt dat Brooke zakt voor algebra, steelt ze de proefwerken zodat Brooke deze kan leren. Als ze worden betrapt, vertellen ze rond de late tijd naar school te gaan voor de ontmoeting bij Clean Teen , een groep waarin studenten zweren maagd te blijven tot het huwelijk.

Uiteindelijk is Rachel er toe gedwongen toe te geven dat ze het proefwerk heeft gestolen, zodat Brooke niet hoeft te zakken.

Brooke krijgt bij Clean Teen een oogje op Chase Adams. Ze krijgen een relatie, zelfs als Chase erachter komt dat Brooke nooit lid wilde worden van de bijeenkomst.

Als er een sekstape publiekelijk wordt gemaakt van drie jaar geleden waarin Brooke seks heeft met Nathan die toen een relatie had met Peyton , maakt Chase het uit met Brooke.

Peyton is ondertussen kwaad dat Brooke het haar altijd moeilijk heeft gemaakt omdat ze Lucas zoende terwijl Brooke een relatie met Lucas had, terwijl Brooke seks heeft gehad met Nathan terwijl hij een relatie had met Peyton.

Ondertussen is ook Haley teleurgesteld in Nathan. Als hij zijn maagdelijkheid aan haar verliest, maakt Shelly het uit met hem zodat ze lid mag blijven van Clean Teen.

Als Peyton op het punt staat naar het schoolbal te gaan, wordt ze verrast door haar stalker. She was encouraged by subsequent callbacks, but did not land the role.

However, the casting department remembered her and asked her to send an audition tape for One Tree Hill , and producers promised her a character that she could sink her teeth into — Peyton.

So, now The Chad and I are reunited. How bizarre is that? He and Nathan started on bad terms but later become close brothers. He is a star on the high school basketball team.

He had to quit playing sports after he found out he had a genetic heart problem, inherited from his father - this meant he had more time to focus on writing.

He was involved in a complicated love-triangle between Brooke and Peyton, but eventually realized Peyton was the one for him.

After Peyton temporarily turned down his proposal because she told him she was not ready, he begins dating his book editor Lindsay and gets engaged.

Peyton returns to Tree Hill to get him back and after Lindsay realizes Lucas still loves Peyton she leaves him at the altar. Lucas tells Peyton he hates her and wishes she never came back to Tree Hill because she ruined his life.

They later make amends and get married and have a daughter "Sawyer Brooke Scott". Lucas is currently traveling with Peyton, Karen and Andy, while raising Sawyer and writing a new book.

He originally started out as a villain and enemy of his brother, Lucas. During the course of his life he has experienced many obstacles including spending time in a wheelchair following an accident after a fight; dealing with an overbearing father; an alcoholic-drug addict mother; allegations he cheated on Haley.

Nathan overcomes all of his problems throughout the series and vows to never raise his child the way Dan raised him.

In season nine, he is traveling a lot as an agent but when returning to Haley, Jamie and Lydia he is taken by some people that are getting paid to kill him.

After some time Nathan is rescued by Chris Keller, Dan and Julian, but Dan is critically injured after taking a bullet meant for Nathan.

At the hospital, Nathan tells Dan that despite everything he ever did, he is still his father and he forgives him, with Dan dying shortly after.

She has a huge love for music and for art, and frequently sketches certain events in her life, or feelings she cannot bring herself to tell anybody about.

Peyton develops feelings for Lucas Scott in the first season, but frequently tries keeping them to herself since he was consistently off-and-on with Brooke for the first four seasons.

Her adoptive mother died in a car accident when she was young, and her adoptive father works out on the sea, which leaves Peyton on her own for most of the first four seasons.

She met her birth mother Ellie Harp near the end of the second season, however she also dies from cancer by the middle of the third season.

Peyton was consistently surrounded by terrible events: She was saved the first time by Lucas and her real brother, and the second time by Brooke.

Peyton left for Los Angeles to work as an intern at a major record label at the end of season four, but did not enjoy herself or feel she was accomplishing anything, so she returned to Tree Hill in the season five premiere.

Peyton eventually married Lucas near the end of season six, and the two had a daughter, Sawyer Brooke Scott. Although Lucas and Nathan Scott are half brothers and teammates on the basketball team, they do not get along at all and Nathan picks on Lucas incessantly.

However, Haley changes her mind and promises Nathan that if he leaves Lucas alone she will tutor him and Nathan agrees.

When Lucas finds out about this, he is very angry with Haley, until Haley tells him about the deal she made with Nathan. While Haley tutors Nathan, they grow very close and eventually fall in love.

Lucas is not initially supportive of the relationship, but as time goes on he forgives Haley, and Lucas and Nathan grow closer as brothers.

At the end of the first season Nathan and Haley decide to get married at the age Early in the second season, Haley and Nathan begin their married life and Haley starts to pursue music.

She is asked to record a song with a man named Chris Keller, and afterwards he offers her the opportunity to go on tour with him. Nathan does not want her to leave so he gives her an ultimatum in which she could either choose him or the tour.

During the tour, Haley and Nathan struggle with their feelings as they both love and miss each other, but are also quite angry and hurt. They almost get an annulment, but Haley decides to come back home to Nathan.

He eventually forgives her and they rekindle their relationship. Feeling more in love than ever, the couple decides to renew their vows in front of all their friends and family.

During their senior year, just as Nathan is offered a scholarship to play for Duke University, Haley informs him that she is pregnant. Although he is initially upset about her not informing him about the pregnancy first, Nathan comes around and the two are quite excited about the pregnancy.

They end up having a son named James "Jamie" Lucas Scott. During the four-year time jump between season 4 and 5, it is revealed that Nathan was a star basketball player was on the verge of becoming a first round pick in the NBA draft.

However, on the night before the draft he got into a fight that resulted in temporary paralysis and long-lasting back injuries.

Nathan fell into a depression and was quite angry with his circumstances. This wakes Nathan up and he reengages in fatherhood, their marriage, and his life.

He appeared as a special guest star for two episodes in season eight. We find out that not only has Dan been following Lucas all his life, but that he wanted joint custody of Lucas but Karen refused.

He hired a woman Jules to make Keith fall in love with her as revenge for sleeping with Deb. Jules actually falls in love with Keith but leaves him on the altar after being threatened by Karen.

Deb attempts to murder Dan by burning down his dealership. Dan, thinking it was Keith, shoots Keith and lets Jimmy Edwards take the blame as Jimmy committed suicide.

Lucas gradually accepts Dan as his dad until he finds out what he did to Keith. Dan, realizing Nathan will never forgive him, turns himself in to the police.

He is later rescued by Haley who went to see him after Carrie called pretending to be a nurse saying Dan was about to die and Deb who came afterwards to help Haley and Jamie after realizing where Haley had really gone.

He shoots Carrie and she is believed to be dead. When Jamie finds out what he did, he at first stops talking to Dan.

Dan leaves Tree Hill to die as he does not think he will be able to find a new heart since one became available while he was being held hostage and he lost out on it.

In the year time gap between seasons six and seven, Dan married Rachel, who takes him to Mexico and illegally buys a heart.

After realizing the type of person Rachel is when she wants to take their TV show to the corridor where he murdered Keith, he gives all his money to charity and divorces her.

Before leaving Tree Hill once again, he says goodbye to Jamie, who tells him he forgives him. He is seen working in a burger joint, where he is visited by Quinn for help with murdering Katie, but he ends up talking her out of it.

He appears shortly in the season eight finale when Nathan gives him a photograph of Lydia and a baseball that Jamie hit in a game.

Dan returns in season nine because he loses everything when his diner burns down. He convinces Haley to let him stay with them for a few days, saying he has nowhere else to go.

A flash-forward sequence shows Dan with Chris Keller, burning down a house and apparently ready to kill someone. When Nathan is kidnapped, Haley seeks help from Dan who promises her that he will do whatever it takes to bring him back home.

Eventually, Dan finds him and he ends up taking a bullet meant for Nathan which critically wounds him. At the hospital, Haley tells Dan that Lucas refuses to come see him.

Haley lets him hold Lydia and tells Dan that whenever Lydia asks about him, she and Nathan will tell her that he loved her and Jamie very much.

But what about me? After being betrayed by Lucas and Peyton twice she loses her will to love and enter relationships. Although she later forgives them and remains best friends with the two, she does not fall in love again until six years later when she met Julian Baker.

She owns a multimillion-dollar corporation, "Clothes Over Bros" which she founded while still in High School and originally co-owned with her mother.

Later on in the series, Brooke is attacked in her clothing store Clothes Over Bros by a man named Xavier who also murdered Quentin Fields.

Brooke has a turbulent relationship with her mother and is angry at the way her parents ignored her while she was growing up but are interested in her now she has money and a successful company.

She tells Brooke to go LA and tell Julian she loves him and to not let her inability to open her heart affect her - a trait she gets from Victoria, who was also responsible for causing it.

Brooke is now married to Julian. In season 8, she is almost arrested after Victoria and Millicent began forging documents for the company but Victoria faces the charges and goes to prison instead.

Brooke pays all the investors back by selling her company. She later turns down an offer to return as vice president.

Brooke and Julian decide to adopt a child, but shortly after, the mother changes her mind, Brooke discovers she is pregnant with twins. The twins, Jude and Davis, are fine, and Brooke and Julian continue to raise them.

He attacks her in a parking lot, but she is then saved by Tara. Later she forms a true family with both her parents, including her father: Robert Theodore Davis, and starts a new company; Baker Man.

Barry Corbin plays Brian Durham, also known as Whitey, as a series regular through seasons one to four, as a guest star for one episode in season five and as a special guest star for one episode in season six.

Durham was the Tree Hill Ravens basketball coach throughout seasons one to four, and also a source of wisdom and advice not only for the students of Tree Hill High, but occasionally the adults living in Tree Hill.

Whitey eventually left the Tree Hill Ravens, and during the time period between seasons four and five, he coached a college basketball team, before finally retiring, leaving the college team for Lucas to coach.

He was a mechanic and spent a lot of time teaching Lucas about cars. Keith was in love with Karen from their schooldays and despised the way his younger brother Dan had treated her when she became pregnant and had his son.

After Dan and Deb split up for a short time, Keith ended up sleeping with Deb. Dan was angry when he found out and accused Keith of always wanting his leftovers.

In revenge Dan hired Jules to make Keith fall in love with her and to stand him up at the altar. In season three, Dan shot Keith dead as he believed Keith had attempted to murder him in the dealership fire.

After he was killed Karen finds out that she is pregnant with his daughter Lilly Roe Scott. Following his death, Keith continued to have a lasting influence on Tree Hill and the lives of those who lived there.

He visited Lucas during his near death and haunted Dan while he was in prison. Played by Moira Kelly as a series regular from seasons one till four and as a special guest star in seasons five and six, Karen Roe is the single mother to Lucas Scott.

Lucas finds out that Karen lied to him when Dan tells him that he wanted joint custody of him and Karen refused. She is seen as a mother figure to Haley, often offering her support and advice.

When Brooke moves in with her and Lucas she also becomes a mother figure for her and somebody Brooke looks up to. After years she admitted her feelings for Keith and decided to marry him, however Keith is murdered by Dan before they can marry.

She later sells the Cafe and goes traveling the world with her boyfriend and later husband, Andy. Eventually, she is also joined by Lucas, Peyton and their daughter Sawyer and they travel with them.

Barbara Alyn Woods portrays Deborah "Deb" Lee, previously Scott, as a series regular from season one until season four and in season six, and as a recurring character seasons one, five and nine.

Deb later ends it as she believes he should have children and get married which she does not want to do again. Following this, Deb falls off the canvas, only to return to Tree Hill a few years later upon Nathan going missing.

During her return, she consoled Haley and confronted Dan and once he was hospitalized upon rescuing Nathan. Deb was able to find closure with Dan before his death.

Originally a recurring character during seasons one and two, he was upgraded to series regular status from the third season. He becomes close friends with Brooke and Rachel.

He at first stops speaking to her but forgives her in the end. After the pressures of the modelling industry cause her to worry about her weight she begins to take drugs and rejects all her friends, including Mouth.

When Skills leaves for a new job in season 7, Mouth begins to date Lauren, which ends his friendship with Skills when he finds out.

Skills later forgives Mouth. Despite Lauren wanting to continue their relationship, Mouth refused as his friendship to Skills meant more to him. At the beginning of season 8, Mouth and Millicent sleep together after getting drunk together at a bar discussing their problems and why they broke up.

During season 8, he and Millicent get a job as hosts of a talk show. In season nine, Mouth goes through a transformation by gaining around 50 pounds for his food reviews.

Mouth uses this to create a sporting scholarship in memory of Jimmy Edwards and Keith Scott. Also in the final episode, in the time jump, Millicent and Mouth are expecting a baby and both Mouth and Millicent are wearing rings on their ring fingers, indicating that Mouth and Millicent are married.

He begins to date Bevin Bevin Prince , a cheerleader but their relationship ended sometime in the time-jump between season 4 and 5 leading Skills to tell Jamie that relationships with women named Bevin end badly.

After initially saying nothing can happen, they sleep together and start a relationship. Deb later ends the relationship feeling he can do better and deserves to have children and get married, which she does not want to do again.

He moves to Los Angeles to start a new job but comes back as he cannot get over Lauren. Skills finds out Lauren and Mouth started dating while he was away but later forgives Mouth.

Played by Danneel Harris as a series regular in season four, along with a recurring role during seasons three, five and seven, Rachel Virginia Gatina was introduced as a bad girl and rival to Brooke Davis, before becoming good friends with Brooke and a friend to Mouth.

She was originally obese before undergoing plastic surgery treatments to alter her appearance before moving to Tree Hill. In season four she tries to break up Nathan and Haley but fails which causes Haley to confront her.

However, after finding her lying unconscious from an overdose in her private New York apartment, Brooke decides to bring her back to Tree Hill to look after her.

In season seven she returns and is married to Dan Scott and is the mastermind behind his Redemption TV series. After realizing the sort of person she is, Dan gives all his money to charity and divorces her, leaving Rachel with nothing.

He gets his middle name from his uncle and godfather, Lucas Scott. Jamie is often a shoulder to lean on for many of the characters and is shown to be very intelligent and cute.

He forms a close bond with his grandfather, Dan Scott, as he feels everyone deserves a friend. After Dan reveals to him he was the person who killed Keith, Jamie feels lost.

Lucas takes him to the auto shop where he grew up to tell him about Keith. Jamie later forgives Dan. Jamie is shown to be a good basketball player and has a strong friendship with Skills and Mouth.

Jamie is very fond of both Brooke and Julian, serving as best man at their wedding. He has had a very big interest in playing baseball, which grew after Julian gave Jamie a glove once worn by Roberto Clemente and he met ace pitching prospect Ian Kellerman.

He misses his uncle Lucas greatly and mentions this to his father often. In season eight, he gets braces for his teeth and has a growing attraction for female classmate Madison, allowing her to win the school spelling bee.

He also helps his father study for his college course. In season eight he becomes a big brother to Lydia Bob Scott. He is seen to love his baby sister.

When Lucas returns to Tree Hill, Jamie and Lydia leave with their uncle allowing Haley to relieve some stress as she awaits word on Nathan.

He and Lydia return after Nathan is rescued and Jamie is able to say goodbye to Dan before he dies.

This causes her to worry about her weight. As the pressure became too much, she started using cocaine with her new modelling friends.

After help from Victoria and Alex, she gets her life back on track and moves back to New York to resume her position as Vice President of the company.

She assisted Victoria in forging documents for "Clothes Over Bros," causing Brooke to be arrested when it all came out.

Brooke says to her "the old Millie would have never done this. After "Clothes Over Bros" closes, she gets a job as a news reporter. At the end of season eight, she and Mouth get their own talk show.

Millie is tempted to become the co-host in a bigger market show but decides to stay with Mouth. In the final episode, in the time jump, Millicent and Mouth are expecting a baby and she is wearing a ring on her ring finger, meaning that she and Mouth are married.

Played by Austin Nichols in a recurring note during season six and as a regular from season seven onwards, Julian Andrew Baker is a movie producer and director.

He has gone through life feeling as though he is never good enough as his father had never shown him that he is proud of his achievements.

When he first appears he begins a relationship with Peyton when she has broken up with Lucas. After he realizes she will never get over Lucas, he leaves her.

After getting back together, the gang take a trip to Utah where Julian proposes to Brooke. In season eight, he marries Brooke. Julian and Brooke decide that they want to start a family, so they explore adopting.

They meet a nineteen-year-old girl named Chloe. Chloe then decides to give her baby to Brooke and Julian, but once she reconciles with her ex-boyfriend she decides to keep the baby, leaving Julian and Brooke heartbroken.

A few weeks later Brooke and Julian decide to move to New York until she discovers they are expecting a baby and decide to stay in Tree Hill. The couple then found out they were expecting twins and after a fall while working they were delivered at seven months and put in a special care unit.

At the end of season 8, Julian and Brooke are seen playing at home with their sons, whom they named Jude and Davis. Paul Johansson Dan Scott and Moira Kelly Karen Scott deserve mentions as they put in great performances as the respective struggling single mother and evil father of the boys.

The adult actors really shine in this show and they help to make the characters interact as well as the children on the show. Underneath the shows skin is the running pulse of the conflict between long-lost brothers Nathan and Lucas Scott and that is what the whole show is built on.

This show works so well is because it allows the adults as much air time as the teenagers and this lets the viewers care much more about all the characters, not just the teenage ones.

The characters are nearly all beautiful, teenage girls will droll over the eye candy of Lucas and Nathan and the teenage boys will droll over Brooke and Peyton.

But the fact is that these characters are all very well written and it means that the audience identifies and likes each of the characters in their own unique way.

They are certainly not two dimensional characters and as the actors and actresses can act means they are believable. One Tree Hill is one of the most underrated shows on Television, and this is due to the fact that most people dismiss this show at first hand because they compare it with other teenage shows such as The OC and thats not really fair.

This show has some human like quality that makes the show seem down-to-earth and relevant to many people. It does not have the fan base popularity that other teenage shows have, but it nevertheless has a very loyal set of viewers who tune in every week to watch the latest comings and goings on in Tree Hill.

But the show always churns out consistently good episodes and this means it is much harder to judge how good the show really is in its genre.

If you want to see a good solid teenage drama that deals with real issues, in a human way, this is the show for you.

Plus, we hear why more than one celeb wants to be snowed in with Idris Elba. See our favorite Sundance moments.

Explore popular and recently added TV series available to stream now with Prime Video. Start your free trial. Find showtimes, watch trailers, browse photos, track your Watchlist and rate your favorite movies and TV shows on your phone or tablet!

Keep track of everything you watch; tell your friends. Full Cast and Crew. Half-brothers Lucas and Nathan Scott trade between kinship and rivalry both on the basketball court and in the hearts of their friends in the small, but not so quiet town of Tree Hill, North Carolina.

Related News Pearson Trailer: How Much Have You Seen? How many episodes of One Tree Hill have you seen? Share this Rating Title: One Tree Hill — 7. Use the HTML below.

You must be a registered user to use the IMDb rating plugin. Learn more More Like This.

2 thoughts on One tree hill chase

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *